Szolgáltatások

Real Estate Pub

Magyarország > Közép-Magyarország > Budapest

Kedves Barátunk!

Engedd meg, hogy ezúton köszöntsünk a Real Estate Pub-ban! Az Ingatlan Kocsma - Real Estate Pub (REP) egy olyan klub elnevezése, amelyet azért hívtunk életre, hogy az ingatlanpiac területén dolgozók, kereskedők szakmai környezetben - de nem a hivatalos rendezvényeken megszokott merev légkörben hanem -, teljesen felhőtlen és laza hangulatban, tölthessenek el egy kellemes estét, havi rendszerességgel. A klubesteken remek zenével várunk mindenkit, akár hajnalig is táncolhatnak a vendégek a legfrissebb slágerekre. Emellett kedvező árú étel és italkínálatról is gondoskodunk a minden hónapban más és más helyszínen megtartott eseményeken, így egyben sok új parti-helyet is megismerhetnek a klub tagjai.

Az összejövetelt minden hónapban, csütörtöki napon tartjuk, és talán pont azért csütörtökön, hogy a hétvégi családi események ne zavarják meg baráti találkozóinkat. Természetesen szeretnénk kiemelni a szakmai ismerkedés lehetőségét - mint a rendezvények egyik fontos célját - de ugyanakkor nem kívánjuk a vendégeket fárasztó szakmai előadásokkal terhelni, ezért a teljesen kötetlen hangulat megteremtésére törekszünk. Klubunk minden a szakmában dolgozót és tanulót üdvözöl és, hogy megőrizzük szakmai jellegét ezért jelentkezők részére fényképes klubtagsági igazolványt bocsátunk ki. Az igazolvány biztosítja az ingyenes belépést a klubestekre és emellett egy sor kedvezményre is feljogosítja tulajdonosát. A jelentkezőnek mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a szükséges adatlapot, mellékel egy fényképet, majd a soron következő rendezvényen átveheti klubkártyáját.

A regisztrációt a rendezvényen történő részvétellel lehet aktiválni, így a klubtag ezt követően ingyenesen vehet részt minden Real Estate Pub, illetve a ClubHoliday rendezvényiroda által szervezett összes klubrendezvényen, továbbá automatikusan előfizetést nyer a Club&Holiday hírlevélre és magazinra, továbbá részt vehet a Real Estate Pub által szervezett kedvezményes belföldi és külföldi kirándulásokon.

Részletek