Szolgáltatások

TelePub

Magyarország > Közép-Magyarország > Budapest

Kedves Barátunk!


Engedd meg, hogy ezúton köszöntsünk a TelePub-ban. A klubot azért hívtuk életre, hogy a telekommunikáció területén dolgozók illetve a szakmához szorosan kapcsolódó termékgyártók és forgalmazók szakmai környezetben, de teljesen felhőtlen és laza hangulatban tölthessenek el egy kellemes estét, havi rendszerességgel. Az összejövetelt minden hónapban, csütörtöki napon tartjuk, és talán pont azért csütörtökön, hogy a hétvégi családi események ne zavarják meg baráti találkozóinkat. Természetesen szeretnénk kiemelni a szakmai ismerkedés lehetőségét - mint a rendezvények egyik fontos célját, - de ugyanakkor nem kívánjuk a vendégeket fárasztó szakmai előadásokkal terhelni, ezért a teljesen kötetlen hangulat megteremtésére törekszünk.

Klubunk minden szakmában dolgozót üdvözöl és, hogy megőrizzük szakmai jellegét, ezért a jelentkezők részére fényképes klubtagsági igazolvány bocsátunk ki. Az igazolvány biztosítja az ingyenes belépést a klubestekre és emellett egy sor kedvezményre is feljogosítja tulajdonosát. A jelentkezőnek mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a szükséges adatlapot, mellékel egy fényképet, majd a soron következő rendezvényen átveheti klubkártyáját.

A regisztrációt a rendezvényen történő részvétellel lehet aktiválni, így a klubtag ezt követően ingyenesen vehet részt minden TelePub, illetve a ClubHoliday rendezvényiroda által szervezett összes klubrendezvényen, továbbá automatikusan előfizetést nyer a Club&Holiday hírlevélre és magazinra, továbbá részt vehet a TelePub által szervezett kedvezményes belföldi és külföldi kirándulásokon.

Részletek