Szolgáltatások

Travel Agent's Pub

Magyarország > Közép-Magyarország > Budapest

Kedves Barátunk!


A TAP, azaz Travel Agents' Pub egy idegenforgalmi rendezvénysorozat és szakmai fórum, amely minden hónapban egyszer kerül megrendezésre más-más helyszíneken. Az elnevezés egy szórakozási és egyben egy ismerkedési lehetőséget rejt magában, egy olyan összejövetel definíciója, ahol a szállodák, utazási irodák, utazási biztosítók, idegenvezetők, szaksajtó és más idegenforgalomhoz kapcsolódó szakmák dolgozói találkoznak, hogy egy kellemes, zenés este keretében tapasztalatokat cseréljenek és ismeretségeket kössenek. Az 1997. márciusában indult és minden hónapban csütörtökönként megrendezésre kerülő rendezvénysorozatot két fiatal utazási szakember - Steve & Gasi azaz Aranyi István és Gaskó Gábor - alapították. Az összejövetelek ez idáig olyan neves helyszíneken kerültek megrendezésre, mint pl. a Gundel, Monarchia, Kárpátia, Gerbaud, Vén Hajó, Halászbástya, Opera Café, Casino, a Márvány-menyasszony éttermek, a Citadella. Esetenként hajó (Táncsics hajó) illetve pusztakirándulás (Sarlóspuszta, Sóskút Lovasklub, Petneházy Lovascentrum), is szerepel a programok között, illetve báli estélyek voltak a Széchenyi fürdőben, a Műszaki Egyetem aulájában és a Hűvös-völgyi Vigadóban. Az összejövetel zártkörű, idegenforgalmi szakemberek által látogatott esemény, ahol a részvétel 400-600 fő között mozog a mindenkori helyszín jellegétől függően.

A látogatottság hónapról hónapra növekszik. Az idegenforgalomban dolgozók részére a klub vezetése ingyenes fényképes TAP-sági igazolványt bocsát ki, melynek bemutatásával a látogatók térítésmentesen vehetnek részt az összejöveteleken. Az egyetlen költség a vendégek saját étel-ital fogyasztása.

A rendezvénysorozat részeként a vendégek megismerkedhetnek különböző cégek termékeivel, szolgáltatásával, hiszen a találkozó egyben egy prezentációs és workshop lehetőség különböző szakmai cégek számára. A hajnalig tartó partin a vendégek kötetlen hangulatban szórakozhatnak, zenekar vagy diszkózene biztosítja a táncolás alapfeltételeit.

Az összejövetelekről és résztvevőiről minden alkalommal professzionális fényképek készülnek, melyeket a látogatók megtekinthetnek az interneten.

A rendezvényeken több neves cég is bemutatkozott már, mint pl. Estee Lauder, Stella Artois, Chrysler, Zwack, Óbudai Gyémánt, Daewoo-Lazányi, Aral Hungária, Lays Chips, Magyar Turizmus Rt., Budapest Magazines, Garrone, Amadeus Magyarország, Béres Rt., A&A Sport, több utazási iroda és szálloda.

A TAP a megszokott havi találkozók mellet TAP PLUSZ néven hétvégi kirándulások is szervez országosan minden hónapban, ahol a szakemberek megismerhetik a régió turisztikai kínálatát, érdekes turisztikai bemutatókon és kulináris programokon vesznek részt, miközben a helyi látnivalókat is megtekintik. A program egyik legfontosabb része az esti dance party ahová a szakma helyi képviselői is hivatalosak. A csillagtúra szerű kirándulások során a mozgalom már megismerkedett, Sopron, Kecskemét, Pécs/Harkány, Miskolc, Debrecen Szeged, és a Balaton környékével és olyan neves helyszíneket is megtekintett, mint Ópusztaszer vagy a Hortobágy.

A TAP mozgalom egyik legértékesebb programsorozata a TAP EXPLORER néven meghirdetett felfedező utak, melynek során a klubtagok külföldi utazáson vesznek részt, minimális térítés fejében. Az utazás egyben tanulmányút, ahol a résztvevők megismerkednek az ország adottságaival és turisztikai kínálatával, a szállító cég - többnyire légitársaság - szolgáltatásával, a szálláshelyekkel és rengeteg idegenforgalmi programon vesznek részt. Természetesen itt sem maradhat el a jól bevált TAP party, adott esetben a helyi szórakoztatóipar részletes megismerésével kombinálva.

Klubunk minden szakmában dolgozót és tanulót üdvözöl és, hogy megőrizzük szakmai jellegét ezért a jelentkezők részére fényképes klubtagsági igazolványt bocsátunk ki. Az igazolvány biztosítja az ingyenes belépést a klubestekre és emellett egy sor kedvezményre is feljogosítja tulajdonosát. A jelentkezőnek mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a szükséges adatlapot, mellékel egy fényképet, majd a soronkövetkező rendezvényen átveheti klubkártyáját.

A regisztrációt a rendezvényen történő részvétellel lehet aktiválni, így a klubtag ezt követően ingyenesen vehet részt minden Travel Agent's Pub, illetve a ClubHoliday rendezvényiroda által szervezett összes klubrendezvényen, továbbá automatikusan elofizetést nyer a Club&Holiday hírlevélre és magazinra, továbbá részt vehet a Travel Agent's Pub által szerve-zett kedvezményes belföldi és külföldi kirándulásokon.

 

Részletek