Szolgáltatások

Csapatépítés

Magyarország > Közép-Magyarország > Budapest

Egy cég sikereinek alapja, az ott dolgozók szakmai rátermettsége, kitartása, lojalitása, és a csapatmunkára való alkalmassága. Cégünk így nagy figyelmet fordít a csapatépítő rendezvényekre, legyen szó szakmai tréningekről vagy csapatépítő tréningekről. A tréning célja, hogy átlássuk, megértsük és képesek legyünk gazdálkodni, magunk és munkatársaink kreativitásával, energiáival, idejével. A minőséget csak önként lehet produkálni, így egy tréning célja az  hogy a beosztott,  önként akarja azt, amit a vezető el akar érni. Cégünk célja hogy az ügyfeleink számára tökéletes tréningeket hozzunk létre. Hosszú éves tapasztalataink által a helyszíneink legelegánsabbtól  kezdve, igény szerint a legextrémebbig állnak rendelkezésre, ilyen típusú rendezvényekre. Cégünk a standard és egyedi programok terén is hatalmas tárházat kínál.  Vállaljuk a csapatépítő rendezvények teljes kőrű megtervezését és lebonyolítását és garantáljuk a minőséget és az elégedettséget!


Játékos, újszerű gyakorlatokkal érjük el a résztvevők közti együttműködés és kommunikáció minőségi javulását, a munkatársak jól működő csapattá válását, melyhez kül és beltéri megoldásokat ajánlunk.
Indoor tréningeket azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik számára a zárt termi keretek biztosítják az ideális feltételeket a fejlődéshez.
Outdoor tréningek széles körét teszik ki többek között: kalandtúra, paint ball, kötélpálya, bob, lovaglás, barlang túra, túlélő túra, önvédelmi bemutató.

 

 
 

Kérje ingyenes ajánlatunkat!